یکی از لوازم ضروری در هر کارگاه قنادی میکسر پخت (داغ زن) است. در این مقاله قصد داریم نکاتی درباره حجم مناسب همزن پخت ذکر کنیم. اگر صاحب یک کارگاه شیرینی پزی هستید و میخواهید درباره حجم دستگاه داغ زن اطلاعات بیشتری کسب کنید، این مقاله را از دست ندهید!
حجمهای مختلف، برای نیازهای مختلف ایجاد شده است. مهمترین عامل تعیینکننده حجم دستگاه میکسر پخت میزان نیاز روزانة شما به خمیر شیرینی است. برای انتخاب حجم مناسب ابتدا باید مقدار نیاز روزانه را بهصورت دقیق برآورد کرد. این کار البته میتواند سخت باشد.
برای مثال اگر کارگاه شیرینیپزی شما هم اکنون مشغول به فعالیت است، بهاحتمال زیاد دقیقاً میدانید که چه میزان خمیر بهصورت روزانه نیاز دارید و این، کار شما را برای انتخاب حجم مناسب بسیار آسان میسازد. اما اگر هنوز فعالیت کارگاه خود را آغاز نکردهاید، تخمین میزان نیاز روزانه کار دشواری میتواند باشد. برای پیشبینی دقیق میزان مصرفی راهکاری وجود دارد که میتواند برای شما مفید باشد.
آنچه در ادامه مقاله میخوانید:
- اگر هنوز شروع به فعالیت نکردهام، داغ زن با چه حجمی تهیه کنم؟
- نکات دارای اهمیت دربارة حجم دستگاه داغ زن
- احتیاط در خرید
- حجم و تأثیرات آن بر کارایی دستگاه
اگر هنوز شروع به فعالیت نکردهام، داغ زن با چه حجمی تهیه کنم؟
درصورتیکه کارگاه شما هنوز شروع به فعالیت نکرده است، مسئله متفاوت میشود. در این شرایط شما باید باتوجهبه اهداف خود یک دستگاه داغ زن تهیه کنید. برای مثال اگر برنامة شما احداث یک کارخانه بزرگ شیرینی پزی در خارج از شهر است، بهتر است یک یا چند دستگاه با گنجایش حدود 200 لیتر تهیه کنید.
اگر قصد دارید یک کارگاه کوچک در شهر داشته باشید، یک دستگاه 50 لیتری یا 100 لیتری میتواند بهخوبی پاسخگوی همة نیازهای شما باشد. در صورتی که به یک کارگاه متوسط فکر میکنید احتمالاً حجمی در حدودی 100 تا 170 لیتر برای شما مناسب خواهد بود.
نکات دارای اهمیت درباره حجم دستگاه داغ زن
علاوه بر میزان خمیر موردنیاز روزانه مسائل دیگری بر حجم دستگاه همزن پخت تأثیر میگذارند. یکی از این عوامل، فضای کارگاه یا کارخانه است. قبل از سفارش دستگاههای شیرینیپزی بهتر است ابعاد آنها را بهدقت مطالعه کنید. با انجام این کار میتوانید پیش از دریافت دستگاهها، مطمئن شوید که جای کافی برای قراردادن آنها در کارگاه هست. واضح است که دستگاههایی با حجم بیشتر فضای بیشتری نیز اشغال میکنند؛ بنابراین توصیه میشود اگر در کارگاه یا کارخانة خود جای کمی دارید، دستگاههایی با حجم کمتر سفارش دهید.
مسئله دیگری که ممکن است فراموش شود، مسئله حملونقل است. در بسیاری از موارد دستگاهها و لوازم کارگاه تا مدتهای طولانی درون کارگاه میمانند، بنابراین نیازی به آیندهنگری برای حمل و نقل آنها نیست. اما اگر حدس میزنید که در آینده نهچندان دور میخواهید وسایل کارگاه را جابهجا کنید، بهتر است به ادامه متن توجه کنید!
حملونقل دو دستگاه کوچک، آسانتر از جابهجایی یک دستگاه بزرگ است.
در بسیاری از موارد جمله بالا صدق میکند. دستگاههای داغ زن کوچک معمولاً چرخدار هستند و از وزن پایینتری برخوردارند. چنین ویژگیهایی باعث میشود که جابهجاکردن آنها کار بسیار آسانتری نسبت به دستگاههای بزرگتر باشد.
احتیاط در خرید
اگر در حال حاضر دقیقاً نمیدانید که چه حجمی از دستگاه میکسر پخت برای کارگاه شما مناسبتر است، توصیه میشود که یک دستگاه کوچک خریداری کنید و در صورت نیاز به حجم بیشتر میتوانید، دستگاه جدیدی سفارش دهید. خرید دستگاه با حجمی کمتر از نیاز، معمولاً بهتر از خرید دستگاه بیشتر از نیاز است.
حجم و تأثیرات آن بر کارایی دستگاه
دستگاههای بزرگ و پر حجم معمولاً برق بیشتری مصرف میکنند. هزینه تعمیرات آنها نیز بالاتر از دستگاههای کوچک است. شستوشو و نگهداری آنها نیز کار دشوارتری است. در عوض دستگاههای بزرگتر در وقت صرفهجویی میکنند و در مدتزمان کوتاهی حجمی بالا از خمیر را آماده میکنند. هر چند استفاده از دستگاههای کوچک در اکثر مواقع بهصرفهتر است؛ اما برای حجمهای بالا صرفاً دستگاههای بزرگ مشکلگشا هستند.
چگونه انتخاب صحیحی داشته باشم؟
حجم و دیگر ویژگیهای دستگاه میکسر پخت معمولاً در صفحه خرید سایتها بهدقت ذکر میشود. در صورت عدم وجود اطلاعاتی که به دنبال آن هستید، همواره میتوانید با پشتیبانی سایت تماس بگیرید و سؤالات موردنظر را از آنها بپرسید. وقت صرف کردن و جستوجو کردن دربارة دستگاه هر چند ممکن است، خستهکننده و وقتگیر باشد؛ اما به دلیل اهمیت بالای این مرحله نباید از آن صرف نظر کرد. انتخاب دقیق یک دستگاه کارآمد میتواند برای کسبوکار شما بسیار سودمند باشد.
توصیههایی درباره دیگر ویژگیهای داغ زن
هر چند حجم ویژگی مهمی است؛ اما دیگر ویژگیهای دستگاه همزن پخت به اندازه حجم یا حتی بیشتر از آن، مهم هستند. اگر میخواهید درباره ویژگیهای کلی میکسر پخت اطلاعات کسب کنید، میتوانید به مقاله «دستگاه داغ زن چیست؟» مراجعه کنید.
اگر میخواهید از جزئیات متفاوت میکسر پخت و تفاوت انواع متفاوت میکسر پخت مطلع شوید، به شما توصیه میکنم تا مقاله «کدام نوع پارو برای داغ زن قنادی کاربرد دارد؟ پاروی هلالی یا پاروی صاف» را مطالعه کنید.
سخن پایانی
در نهایت باید بگویم، انتخاب یک دستگاه مناسب کاری حساس و زمان بر است که نباید از آن غافل شد. چند روز وقت گذاشتن بهتر از این است که چند میلیون بیشتر از میزان موردنیاز هزینه شود. با انتخاب یک دستگاه کارآمد و بهصرفه میتوانید کارگاه یا کارخانة خود را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دهید. دستگاه داغ زن میتواند فرایند تولید شیرینی را سرعت بخشد و کیفیت و کمیت تولید شما را افزایش دهد. دستگاه داغ زن وسیلهای موردنیاز در هر قنادی است و این مقاله صرفاً به بخشی از ویژگیهای این دستگاه پرداخته است. امیدوارم این مقاله برای شما کارآمد و مفید واقع شود.
بدون دیدگاه