فر هشت دیس
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

درباره ما

گروه صنعتي فر ممتاز شريفي اصلي در سال 1369 تاسيس و فعاليت خود را در راستاي توليد انواع دستگاههاي شیرینی پزی،فر شیرینی پزی، فر قنادی، ماشين آلات پخت کيک، کلوچه و بيسکوييت صنعتي آغاز کرد و مبنای فعالیت های خود را بر اصل رضایت مشتری و کیفیت برتر قرار داد که این هدف ارزشمند، خود باعث پیشرفت و تعالی این مجموعه گردید...

علل پهن شدن شیرینی روی سینی فر
علل پهن شدن شیرینی روی سینی فر
ریزه کاری های پخت شیرینی
ریزه کاری های پخت شیرینی
نکات اولیه شیرینی پزی
نکات اولیه شیرینی پزی
نکات ایمنی
نکات ایمنی

امروزه بیشتر افراد در منزل از فر استفاده می نمایند زیرا که به کار بردن آن برای مصارف خانگی بسیار مناسب می باشد و اما علاوه بر فر مورد استفاده در منازل نوع دیگری از فر به نام فر شیرینی پزی موجود می باشد که در این بخش می خواهیم درباره آن به خوبی صحبت نماییم.

شاید تا کنون درباره فر شیرینی پزی مطلبی به گوش شما نخورده باشد زیرا این فر های تخصصی به منظور کار در قنادی ها به کار می روند و معمولا قناد ها از این فر ها استفاده می نمایند ولی اگر تمایلی به آشنایی با فر شیرینی پزی دارید و می خواهید تخصصی در زمینه کیک پزی و یا شیرینی پزی پیدا کنید و نیاز به فر شیرینی پزی دارید پیشنهاد ما به شما این می باشد که مطلب زیر را به خوبی مطالعه نمایید.

به صورت مقدمه باید بگوییم در دنیای امروز فر ها انواع مختلف دارا هستند که یکی از این انواع فر شیرینی پزی می باشد.

چنانچه از نام فر شیرینی پزی مشخص می باشد این فر ها را برای پخت شیرینی ها و کیک های مختلف به شکل کلوچه، بیسکوییت و کیک و ... استفاده می نمایند.

پیش از ورود این نوع از فر ها به عرصه تکنولوژی برای تهیه شیرینی ها، کیک ها، کلوچه ها و ... از شکلی از تنور به نام تنور سنتی استفاده می شده است و علاوه بر این موارد در آن دوران نان را نیز در چنین تنور هایی پخت می دادند و اما در دنیای مدرن امروزی از انواع فر که به مانند تنور سنتی ساخته شده است برای پخت نان و انواع شیرینی و کیک استفاده می کنند و این گونه وسیله ها کارایی بسیار بهتر نسبت به نوع قدیمی شان دارا هستند و بهبود پخت را در پی داشته اند.

در ابتدا یک توضیح مختصر از این مطلب که فر شیرینی پزی چیست و به چه کار می آید ارائه می کنیم یکی از مهم ترین وسایلی که در کیک و شیرینی پزی ها در کارخانه های تولید کیک و شیرینی از آن استفاده می شود و نقش بسیار ارزشمندی در تولید ایفا می کند فر شیرینی پزی با دمای کم می باشد.

به شما توصیه می کنیم پیش از آنکه فر شیرینی پزی مورد نظرتان را خریداری نمایید تحقیقات لازم درباره آن را انجام دهید و معیارهای لازمه جهت انتخاب فر شیرینی پزی مناسب را بسنجید و سپس با آشنایی کامل با فر شیرینی پزی و انواع آن اقدام به خرید بفرمایید.

اینکه شما به چه جهت می خواهید این فر شیرینی پزی را تهیه نمایید بسیار مهم بوده و باید با توجه به نیاز و کاری که می خواهید با اینگونه از فر ها انجام دهید آنها را انتخاب کنید از این حیث ما در زیر بحثی درباره انواع فر های قنادی به شما ارائه خواهیم نمود.

فر های شیرینی پزی را با توجه به مسائل زیر می توان طبقه بندی نمود:

نوع گرمایش، ساختار گرمایشی، سیستم گرمایشی، روش های گرمایشی، تعداد اتاقک و یا قفسه های کیک پزی گرمایش فر شیرینی پزی صنعتی به دو شکل زیر در نظر گرفته شده است:

  • مداوم
  • دوره ای

ساختار گرمایشی فر شیرینی پزی به چهار شکل مختلف موجود می باشد که عبارتند از:

  • ساکن
  • کشویی
  • چرخشی
  • حامل

یکی از بزرگترین معیارهای شما به منظور انتخاب فر شیرینی پزی که همواره باید در نظر گرفته شود سیستم گرمایشی آنها می باشد که گرمایش این فر ها به چه نحوی تولید می شود، از این رو در زیر سبک های مختلف گرمایش فر شیرینی پزی را برای شما ارائه خواهیم کرد:

  • با مجرا یا لوله کوچک
  • لوله های آتش
  • سیستم تماسی

بدین صورت که فر شیرینی پزی شما از یکی از این روش ها می تواند گرمایش مورد نظر برای پخت کیک و شیرینی را تولید نماید.

با توجه به پیشرفت تکنولوژی در دنیای امروز تکنولوژی فر ها نیز اتفاق افتاده است و چنانچه می دانیم امروزه توسعه های بزرگی در سیستم فر ها انجام شده است و در این ضمن فر شیرینی پزی نیز از این توسعه بهره مند بوده است انواع روش های گرمایشی در فر شیرینی پزی صنعتی به صورت های زیر می باشد:

  • سوخت جامد
  • سوخت مایع
  • سوخت گاز
  • انرژی الکتریکی

به عنوان مطلب دیگری که در ضمن تهیه فر شیرینی پزی باید آن را در نظر بگیرید تعداد اتاقک ها و یا به عبارتی تعداد قفسه های کیک پزی در فر شما می باشد. اشکال مختلفی که برای این اتاقک کیک و شیرینی پزی در نظر گرفته شده اند به دو گونه تک طبقه و چند طبقه هستند.

اگر بخواهید فر شیرینی پزی متناسب با کاربردتان تهیه نمایید که علاوه بر انجام نیاز شما در هزینه نیز بیشترین صرفه جویی انجام پذیرد همواره باید به این نکته توجه داشته باشید که بتوانید شناخت لازم و کافی از معیارها و فاکتور هایی که به شما در جهت رسیدن به فر شیرینی پزی دلخواهتان کمک حال می باشد را پیدا کنید.

حال به بیان این نکته بپردازیم که چه لزومی دارد از فر شیرینی پزی استفاده نماییم در حالیکه تنورهای سنتی و روش های قدیمی کار مورد نظر ما را انجام می دادند و آیا روش های نوین کیک پزی و شیرینی پزی مزایایی نسبت به روش های قبلی دارا هستند که امروزه از آنها استفاده می شود. در ادامه باید عرض کنیم که به کار بردن این روش نوین فر شیرینی پزی علاوه بر بسیاری از مزایا دو مزیت مهم تر زیر را دارا می باشد:

  • کار تولیدکنندگان این گونه از محصولات (شیرینی، کیک، کلوچه، نان و ...) بسیار آسان شده است.
  • استفاده از فر شیرینی پزی منجر به افزایش بسیار زیاد تولید این محصولات دوست داشتنی شده است.

توسعه تکنولوژی باعث شده است که تنها تولید محصول حائز اهمیت نباشد بلکه عواملی همچون : سرعت تولید، کیفیت محصول و دقت لازم برای تولید نقش مهم تری در شکوفایی یک محصول دارا می باشند.

کم کم با پیشرفت علم بشر همواره پر مشغله تر از گذشته شده است و معمولا پخت نان و کیک و شیرینی و ... در خانه ها کمتر صورت می گیرد و این در حالیست که زندگی از سبک روستا نشینی به شهرنشینی در حال تبدیل است این تغییر و تحول در زندگی بشر در بخش تولید محصولات خوراکی که پیش از آن به صورت سنتی در منازل صورت می گرفت نیز تغییراتی اعمال نموده است و همین امر منجر این فکر شده بود که چگونه می توان با سبک جدید زندگی نیازهای بشر را پاسخگو بود.

اختراع دستگاه فر شیرینی پزی نیز یکی از این وسایل ضروری در جهت رفع نیاز بشر امروزی می باشد که همواره کیفیت محصول را با خود به همراه داشته و کیک و شیرینی دلخواه را در اختیار همگان می گذارد.

در ادامه به مطالبی درباره برتری های روشی نوین همچون فر شیرینی پزی به نسبت روش های سنتی پخت نان و کیک خواهیم پرداخت.

یکی از مهم ترین مزیت هایی که فر شیرینی پزی به نسبت روش سنتی فر تنوری داراست حرارت یکنواختی می باشد که به همه بخش های یک محصول می رسد و باعث پخت تمام و کمال آن می شود و این امر باعث می شود ما با شیرینی هایی مواجه نشویم که بعضی بخش هایشان خام و بعضی پخته می باشد و گاها در بعضی بخش ها شیرینی سوخته باشد و این در حالیست که در تنورهای سنتی بروز اینگونه مسائل طبیعی بوده است.

فر شیرینی پزی توانایی این را دارد که به شکلی کاملا یکنواخت حرارت مورد نیاز جهت پخت را به همه نقاط محصول برساند تا ما بتوانیم کیفیت بالا در ارائه محصولات را مشاهده نماییم، این حرارتی داغ و یکنواخت است که با رسیدن آن به نقاط مختلف محصول ما شیرینی و کیکی بسیار ترد و خوشمزه و برشته می توانیم به مشتری ها ارائه نماییم و این کار به گونه ای انجام می پذیرد که محصول ما دچار خشک شدن نمی شود و به واسطه آبی که در بین بافت های می تواند نگه دارد علاوه بر پخته شدن تازگی و طراوت خودش را همواره در خود نگه دارد.

نکته ای که در این فر شیرینی پزی همواره رعایت شده است و سیستم آن به خوبی تعبیه شده وجود سیستم گردش هوای داغیست که به خوبی به همه طبقات فر حرارت را را به صورت یکنواخت و مناسبی اعمال می کند و همین امر منجر به پخت همزمان، کامل و یکسان محصولات در طبقات مختلف می شود.

نکاتی در باب ابعاد دستگاه فر شیرینی پزی و تهیه آن با ابعاد مناسب:

  • ابعاد فر شیرینی پزی بزرگ می باشد و همین امر به شما جهت کنترل کامل محصول برای پخت کمک می کند.
  • با توجه به نوع نیازتان می تواند فر شیرینی پزی گردان با ابعاد دلخواه را سفارش داده و یا حتی آن را طراحی نمایید.
  • فر شیرینی پزی با ابعاد بزرگ به شما اجازه داده تا محصولات زیادی علی رغم بزرگ بودن فر و در عین کیفیت بالا تولید کرده و به مشتری تحویل دهید.
  • اگرچه این فرها ابعاد بزرگی دارند و دارای چندین طبقه مجزا می باشند منتها به دلیل تعبیه مناسب گردش حرارت در آنها محصولات در همه طبقات به صورتی کاملا یکنواخت حرارت دیده و کاملا پخته و برشته می شوند.
  • ابعاد و گنجایش و ظرفیت های مختلفی که این فر شیرینی پزی داراست باعث می شود که کسانی که به آنها نیاز دارند با در نظر گرفتن نوع نیازشان تهیه نموده و به کار برند.

یکی از برتری های فر شیرینی پزی فناوری و تکنولوژی های نوینی هست که برای تولید محصول در آن تعبیه نموده اند و به نحوی شده است که فضای درونی فر را به نحوی طراحی کرده اند که بدون آنکه فضای بیرونی بیشتری به نسبت قبل اشتغال نماید، بیشتر مورد استفاده قرار بگیرد و با گذاشتن سینی های خیلی بزرگتری در آنها محصولات بیشتری تولید شود.

تمیز کردن تنور های سنتی پس از استفاده کار آسانی نبود و یکی دیگر از برتری هایی که می توان برای فر شیرینی پزی توصیف نموده نظافت آسان در آن می باشد، از آنجایی که این فر ها دارای بدنه ای استیل هستند هم به واسطه مواد تمیز کننده هم به واسطه شستشویی که بدون زنگ زدن بدنه باشد می توان آنها را شستشو داد و نظافت نمود و نکته دیگری که در باب بهبود نظافت این فر شیرینی پزی قابل تامل است اجزای داخلی آن می باشد که می توان آنها را برداشته نظافت نمود و دوباره سر جایشان قرار داد.

امروزه بحث انرژی و تلاش برای حفظ آن و ممانعت از هدر رفتن انرژی یکی از مهم ترین مسائل می باشد.

تکنولوژی به روز این فر ها به گونه می باشد که هدر رفتن انرژی را به حداقل می رساند زیرا درب فر شیرینی پزی می تواند به صورت کامل بسته شود به نحوی که نشتی حرارت از داخل آن به محیط بیرونش اتفاق نیفتند که این مسئله در کاهش مصرف سوخت و برق و انرژی بسیار کمک می کند و علاوه بر حفظ انرژی منجر به کاهش هزینه برای قنادها و شیرینی پز ها شود.

علاوه بر اینها مزیت دیگر این بسته شدن کامل درب کاهش زمان پخت شیرینی و یا کیک و ... می باشد.

اگر بخواهیم به یکی از مزیت های مهم این وسیله که مد نظر اغلب تولید کنندگان می باشد اشاره نماییم کارکرد چندگانه آن است به صورتی که می توان به طور همزمان چند محصول متفاوت با فر شیرینی پزی تولید نمود.

از جمله محصولات تولید به فر شیرینی پزی گردان عبارتند از:

  • فر برای پخت بیسکوییت
  • فر برای پخت انواع کیک
  • فر برای پخت کلوچه
  • فر برای پخت نان
  • فر برای پخت انواع شیرینی

فر شیرینی پزی گردان توانایی تولید محصولات مورد نظر مشتری در سایز های مختلف و طبق مواد اولیه مورد نظر را داراست.

از این حیث می باشد که اگر می خواهید محصولاتی با کیفیت و پر طرفدار با تنوع بالا تولید نمایید و در عرصه تولید محصولات قنادی از رقیبانتان جلو بیفتید به شما پیشنهاد خرید یک دستگاه خرید فر شیرینی پزی را می دهیم.

فر شیرینی پزی دو وسیله مهم و مورد نیاز در خود داراست که علی الاصول فر های عادی از آن بی بهره اند:

  • فن یا پروانه
  • سیستمی برای تخلیه دود

این دو تجهیز در فر شیرینی پزی منجر به چرخاندن حرارت داخل فر در همه پیرامون شیرینی شده و سپس به واسطه هواکش تعبیه شده به بیرون می رود.

در جاییکه بسیاری از برتری ها برای فر شیرینی پزی عنوان شده است، باز هم جای سوال می باشد که چرا در بسیاری از مکان ها فر شیرینی پزی ها دارای تنظیماتی از نوع فرهای معمولی می باشند که البته این امر به نوع پخت شما بستگی دارد.

در حالاتی شما نیاز به چرخاندن هوای داغ و حرارت پیرامون محصول نیستید که البته باید از فر معمولی استفاده نمایید ولی در شرایطی که می خواهید یک خوراکی کاملا برشته و پخته و تازه و با طراوت تولید نمایید یا به عبارتی زمان هایی که محصولی را با روکش و یا فویل بخواهید بپزید می توانید از فر شیرینی پزی استفاده نمایید.

در این بخش می خواهیم درباره فر شیرینی پزی گردان اطلاعاتی به شما بدهیم. در ابتدا به این بپردازیم که این گونه از فر های قنادی جهت پخت چه محصولاتی استفاده می شوند. هر محصول دلخواهی اعم از کلوچه، کیک، شیرینی، بیسکوییت و... را می توان با این نوع فر تولید نمود. سیستم این فر های گردان که برای قنادی ها کاربرد دارد سیستم بخار می باشد که با آن می توان هر گونه نان اعم از نان های اروپایی و حجیم و نیمه حجیم را تولید کرد. کارکرد آن به واسطه حرارتی غیر مستقیم و به شکل چرخشی می باشد.

توضیحاتی در باب این فر شیرینی پزی گردان:

  • حرارت می تواند از 50 درجه سانتی گراد تا 400 درجه سانتی گراد تغییر کند و به واسطه یک پنل حرارتی که در آنها تعبیه شده است می تواند کنترل سیستم حرارتی در دست کنترل گرفت.
  • برقی که فر شیرینی پزی گردان لازم دارد 25 آمپر می باشد که به دو حالت سه فاز و تک فاز می تواند به آن برسد.
  • اگر از مدل های متوسط این فر استفاده نمایید، این فر گردان گنجایشی به اندازه 150 کیلوگرم خمیر در ساعت دارا می باشد.
  • می تواند 32 الی 36 دیس قنادی را نگه دارد.
  • طریقه تامین سوخت مصرفی برای این فرهای قنادی به واسطه دو منبع می باشد:
  1.  گاز و یا گازوئیل
  2. برق شهری در شرایطی که دو کیلو وات در ساعت مصرف شود.

می خواهیم به چند نمونه فر گردان قنادی اشاره نماییم که معمولا از آنها برای تولید انواع شیرینی و کیک و به شکل های مختلف استفاده می شود:

در ابتدا یک نکته بگوییم که انواع متفاوت این فرها کارایی های شبیه به همدیگر دارند و با این وجود می توان برای آنها یک دسته بندی و تفکیک در نظر گرفت.

  1. فر گردان شیرینی پزی به صورت خانگی: از این گونه فر که 16 دیس دارد برای تولید انواع مختلف شیرینی استفاده می شود.
  2. فر گردان برای تولید شیرینی با تعداد بالا: این گونه از فر که 36 دیس دارد و برای تولید انبوه انواع شیرینی، کلوچه، بیسکویین و کیک به کار می رود.
  3. فر گردان به جهت کارگاه هایی که کوچک هستند: این گونه از فر 8 دیس دارد و برای پخت نان شیرمال، شیرینی، کیک و کلوچه و بیسکوییت معمولا به کار می رود.
  4. فر گردان به جهت پخت نان: این گونه از فر ها به منظور پخت انواع نان فانتزی و نان های نیمه حجیم به کار می روند و علاوه بر آن می توان کیک و کلوچه و بیسکوییت نیز با آنها تولید نمود.
  5. فر گردان ویژه قنادی: این گونه از فر ها که سیستمشان بخار می باشد برای تولید نان های حجیم و نیمه حجیم و همچنین اروپایی به کار می روند.

اگر بخواهیم برتری های کاربرد فر گردان قنادی در بازار امروز را به شما ارائه دهیم به موارد زیادی می بایست اشاره نمود زیرا که به دلیل صنعت در حال رشد شیرینی پزی همواره نیاز به دستگاه های پیشرفته تر جهت تولید محصولات متنوع تر و با کیفیت بیشتر احساس می شود. امروزه طبق بازار جهانی قنادی دو گروه شیرینی تولید می شوند که :

  1. شیرینی های شیرین شده با شکر هستند.
  2. شیرینی های نانوایی می باشند.

در کل اگر بخواهیم توضیح یک خطی از این فر شیرینی پزی گردان ارائه کنیم بدین اینگونه است :

فر گردان قنادی توانایی ایجاد موقعیت های مختلف و متنوعی برای کسانی که به تولید محصولات شیرینی در سطح صنعتی علاقه مند هستند را دارا می باشد.

تنوع محصولات قنادی به شرح زیر است :

شیرینی های شیرین، کیک، کلوچه، نان های شیرین، شیرینی آردی و نان شیرمال شیرینی ها سرشار از مواد قندی و انواع کربوهیدرات ها هستند و نان ها یکی از غذاهای اصلی به شمار می روند که بدون قند بوده منتها در این بین نان هایی وجود دارند از نوع نان های حجیم و اروپایی هستند که به مانند کیک تولید می شوند و از آنجایی که اینگونه به وجود می آیند و تا حدی شیرین می باشند در گروه محصولات قنادی به حسابشان می آورند.

فرهای گردان قنادی اصولا قیمت های متفاوتی بر حسب سرعت عملکردشان، گنجایش تولیدشان و نوع استفاده شان دارند.

اینگونه فر های گردان معمولا تعداد دیس های متفاوتی از 4 دیس، 8 دیس گرفته تا تعداد دیس های بسیار بالاتر قابلیت طراحی و ساخت دارند و پایه های آنها می تواند گردان و یا ثابت باشد.

اینگونه فر شیرینی پزی طراحی های پیشرفته ای دارا هستند که با استاندارد های جهانی مطابقت می کند و برای انواع شیرینی ها و کیک و ... کاربرد دارند، طول عمر بالایی دارا هستند و جنس بخش منبع حرارتی آنها در تکنولوژی های جدید تر استیل نسوز می باشد.

در پایان این بخش باید بگوییم که یک فر صنعتی یا تجاری می تواند در جهت رشد و توسعه قنادی ها و نانوایی ها بسیار تاثیرگذار باشد زیرا که کیفیت تولید محصول معادل با توسعه واحد قنادی می باشد و علاوه بر آن میزان تولید به جای محصول کمک شایانی به آنها خواهد نمود. از این رو تهیه فر شیرینی پزی مناسب یکی از اولین نکاتی می باشد که در شیرینی پزی ها آن را در نظر می گیرند.

در انتخاب فر شیرینی پزی مورد نظرتان باید در نظر بگیرید که کدام یک از این تجهیزات به روزترین تکنولوژی ها را در خود جای داده اند و صرف همین انتخاب ها می باشد که می توانید به نسبت رقیبانتان در بازار تجاری و صنعتی امروز پیشرفت داشته باشید.

آدرس در نقشه

ارتباط با ما

  • اصفهان - خیابان امام خمینی - جنب کارخانه ریسندگی فلاح - خیابان 12 بهمن - جنب پارس خاموت
  • 031-33869256 - 031-33869257
  • 09131183222
  • info[at]fermomtaz.com
  • شنبه الی چهارشنبه 8:00 صبح الی 17:00 عصر
    پنجشنبه 8:00 صبح الی 14:00 عصر

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.