فر هشت دیس
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

درباره ما

گروه صنعتي فر ممتاز شريفي اصلي در سال 1369 تاسيس و فعاليت خود را در راستاي توليد انواع دستگاههاي شیرینی پزی،فر شیرینی پزی، فر قنادی، ماشين آلات پخت کيک، کلوچه و بيسکوييت صنعتي آغاز کرد و مبنای فعالیت های خود را بر اصل رضایت مشتری و کیفیت برتر قرار داد که این هدف ارزشمند، خود باعث پیشرفت و تعالی این مجموعه گردید...

علل پهن شدن شیرینی روی سینی فر
علل پهن شدن شیرینی روی سینی فر
ریزه کاری های پخت شیرینی
ریزه کاری های پخت شیرینی
نکات اولیه شیرینی پزی
نکات اولیه شیرینی پزی
نکات ایمنی
نکات ایمنی

پهن شدن شیرینی روی سینی فر شیرینی پزی از کیفیت و شکیل بودن شیرینی کاسته و محصول نهایی را بی کیفیت جلوه میدهد، از این رو برخی از دلایل پهن شدن شیرینی روی سینی ماشین آلات پخت شیرینی  را در زیر برای شما عزیزان قرار میدهیم :

1- مواد اولیه ی تهیه ی شیرینی و بیسکویت را با دقت اندازه گیری نکرده اید.

2- درجه حرارت فر قنادی به اندازه ی کافی بالا نبوده است. (فر قنادی گرمای لازم را نداشته است)

3- مواد اولیه را بیش از حد هم زده اید.

4- شیرینی یا بیسکویت را در سینی داغ چیده اید.

5- در بعضی از شیرینی ها اگر مقدار روغن زیاد شود، شیرینی پهن می شود.

 

دیگر مقالات گروه صنعتی فر ممتاز شریفی اصلی

نکات اولیه شیرینی پزی
ریزه کاری های پخت شیرینی
علل خشک شدن شیرینی پس از پخت

آدرس در نقشه

ارتباط با ما

  • اصفهان - خیابان امام خمینی - جنب کارخانه ریسندگی فلاح - خیابان 12 بهمن - جنب پارس خاموت
  • 031-33869256 - 031-33869257
  • 09131183222
  • info[at]fermomtaz.com
  • شنبه الی چهارشنبه 8:00 صبح الی 17:00 عصر
    پنجشنبه 8:00 صبح الی 14:00 عصر

طراحی و اجرا: ارتباط گستران پویا