فر هشت دیس
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

درباره ما

گروه صنعتي فر ممتاز شريفي اصلي در سال 1369 تاسيس و فعاليت خود را در راستاي توليد انواع دستگاههاي شیرینی پزی،فر شیرینی پزی، فر قنادی، ماشين آلات پخت کيک، کلوچه و بيسکوييت صنعتي آغاز کرد و مبنای فعالیت های خود را بر اصل رضایت مشتری و کیفیت برتر قرار داد که این هدف ارزشمند، خود باعث پیشرفت و تعالی این مجموعه گردید...

علل پهن شدن شیرینی روی سینی فر
علل پهن شدن شیرینی روی سینی فر
ریزه کاری های پخت شیرینی
ریزه کاری های پخت شیرینی
نکات اولیه شیرینی پزی
نکات اولیه شیرینی پزی
نکات ایمنی
نکات ایمنی

نکات قنادی - فر ممتاز


1- اگر می‌خواهید شیرینی‌هایی با مقدار زیاد بپزید، فر قنادی را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و آنها را در مدتی طولانی بپزید. اما برای شیرینی‌های ریز و کوچک (مثل شیرینی‌نخودچی)، با حرارت زیاد، می‌توانید در وقتتان صرفه‌جویی کنید...

2- اگر روی شیرینی‌تان پخته ولی داخل آن خمیر مانده، یکی از دلایلش این است که حرارت فر شیرینی پزی شما زیاد بوده. یک تکه فویل را چندلایه کنید، روی شیرینی‌ها بیندازید و دوباره شیرینی‌ها را در فر قنادی بگذارید. این کار باعث می‌شود خمیر وسط شیرینی‌ هم پخته شود.

3- همیشه قبل از تهیه‌ی شیرینی و کیک در منزل، مواد آن را آماده کنید؛ سپس پخت شیرینی را آغاز کنید.

4- سعی کنید بهترین مواد اولیه را برای تهیه‌ی شیرینی و کیک عید آماده کنید و بخرید تا در نهایت، شیرینی‌های مرغوب‌تر و خوشمزه‌تری بپزید.

5- تخم‌مرغ وقتی زده می‌شود، قدرت نگهداری هوا را در خود دارد. بنابراین باعث می‌شود کیک یا شیرینی عید شما خوب پف کند. به‌طور معمول، سفیده‌ی تخم‌مرغ است که پس از زدن کف می‌کند و هوا را درون خود نگه می‌دارد، نه زرده.

6- از تخم‌مرغ سردی که توی یخچال بوده استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی‌تری مخلوط را هم بزنید. چه بهتر که از تازه‌اش استفاده کنید.

7- هیچ‌گاه در فر قنادی را قبل از این‌که سه‌چهارم از زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید؛ چون پف کیک می‌خوابد.

8-  نشانه‌ی کاملا پخته‌شدن کیک، این است که روی آن طلایی شده باشد و خوب پف کرده باشد و تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

9-  برای تهیه‌ی شیرینی‌های عید، نهایت دقت و حوصله را به کار ببرید؛ چون لطف این شیرینی‌ها به ظرافت و یک‌شکل بودن و هم‌اندازه بودن آنهاست.

10-  قبل از شروع پختن شیرینی یا کیک، یک بار دستور پخت را بخوانید تا در وسط کار که مواد را مخلوط کرده‌اید، گیج نشوید و مایه و خمیر شیرینی خراب نشود.

11- پانزده دقیقه قبل از قرار دادن شیرینی‌ها و کیک، فرتان را گرم کنید. معمولاً کیک و شیرینی هایی که دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد، پخته می شوند. کیک و شیرینی هایی که ریز و کوچک هستند (به جز شیرینی هایی که سفیده یا زرده زیاد در آنها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند.

12- از فر تجهیزات قنادی و ماشین آلات پخت شیرینی با کیفیت و با امکانات بالا استفاده نمایید.

 

دیگر مقالات گروه صنعتی فر ممتاز شریفی اصلی

نکات اولیه شیرینی پزی
علل پهن شدن شیرینی روی دیس فر قنادی
علل خشک شدن شیرینی پس از پخت

آدرس در نقشه

ارتباط با ما

  • اصفهان - خیابان امام خمینی - جنب کارخانه ریسندگی فلاح - خیابان 12 بهمن - جنب پارس خاموت
  • 031-33869256 - 031-33869257
  • 09131183222
  • info[at]fermomtaz.com
  • شنبه الی چهارشنبه 8:00 صبح الی 17:00 عصر
    پنجشنبه 8:00 صبح الی 14:00 عصر

طراحی و اجرا: ارتباط گستران پویا