فر هشت دیس
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

درباره ما

گروه صنعتي فر ممتاز شريفي اصلي در سال 1369 تاسيس و فعاليت خود را در راستاي توليد انواع دستگاههاي شیرینی پزی،فر شیرینی پزی، فر قنادی، ماشين آلات پخت کيک، کلوچه و بيسکوييت صنعتي آغاز کرد و مبنای فعالیت های خود را بر اصل رضایت مشتری و کیفیت برتر قرار داد که این هدف ارزشمند، خود باعث پیشرفت و تعالی این مجموعه گردید...

علل پهن شدن شیرینی روی سینی فر
علل پهن شدن شیرینی روی سینی فر
ریزه کاری های پخت شیرینی
ریزه کاری های پخت شیرینی
نکات اولیه شیرینی پزی
نکات اولیه شیرینی پزی
نکات ایمنی
نکات ایمنی

اگر خمير شيريني به بهترين نحو ممکن تهيه شود ولي خوب نپزد، زحمت بيهوده اي کشيده شده ، بنابراين لازم است که در مورد پخت شيريني و نحوه کار کردن با فر شیرینی پزی نکات زير را بدانيد...

- معمولاً کيک و شيريني هايي که داراي حجم زيادتري هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زياد، پخته مي شوند.

- کيک و شيريني هايي که ريز و کوچک هستند (به جز شيريني هايي که سفيده يا زرده زياد در آنها به کار رفته) حرارت زياد و وقت کمتري براي پخت نياز دارند.

- اگر حرارت فر براي پخت شيريني زياد باشد باعث مي شود که روي آن پخته و وسط خمير خام بماند، زماني که اين حالت پيش آمد بهتر است يک تکه کاغذ فويل را چند لايه کرده روي شيريني بياندازيد به نحوي که به شيريني آسيب نرساند و دوباره آن را در فر قرار دهيد، در اين حالت وسط خمير نيز پخته خواهد پخت.

درجه حرارت ماشین آلات پخت شیرینی در فرهاي مختلف بر اساس سانتي گراد و فارنهايت است که با در دست داشتن جدول زير مي توان هر کيک يا شيريني را در هر فري به راحتي پخت:

درجه سانتي گراد درجه فارنهايت
120 250
150 300
160 325
180 350
190 375
200 400
230 450

 توجه: با وجود داشتن اين جدول، حتماً به دستورالعمل فر نيز توجه کنيد:

- فرهايي که حداکثر حرارت آنها 500 يا 550 باشد بر اساس فارنهايت تنظيم شده اند.

- فرهايي که حداکثر حرارت آنها 250 تا 300 درجه است بر اساس سانتي گراد تنظيم شده اند.

- تبديل درجه هاي سانتي گراد به فارنهايت يا برعکس داراي فرمول است ولي مي توان به صورت تقريبي درجه فارنهايت را نصف کرد و درجه سانتي گراد را به دست آورد مثلاً اگر حرارت روي 400 درجه فارنهايت باشد بايد فرهاي سانتي گرادي را روي درجه 200 تنظيم کرد.

- براي طبخ انواع شيريني يا غذا بايد فر را حداقل 30-15 دقيقه قبل از پخت گرم کرد.

پيمانه يک، يک دوم، يک سوم و يک چهارم است که مقدار پيمانه 1 يا کامل از مواد مختلف به قرار زير مي باشد:

مواد وزن به گرم

1 پيمانه آرد 100 گرم

1 پيمانه پودر قند 125 گرم

1 پيمانه شکر 150 گرم

1 پيمانه روغن (جامد يا مايع) 150 گرم

- پيمانه ها را هميشه با قاشق پر کنيد و هيچ گاه خود پيمانه را در آرد و روغن فرو نکنيد.

- هواي اضافي داخل مواد جامد را با حرکت عمودي قاشق در پيمانه بگيريد و روي پيمانه را با کارد صاف کنيد.

- اندازه تخم مرغ مصرفي در دستورات به مقدار تقريبي 60-50 گرم است که معادل وزن يک تخم مرغ متوسط با پوست مي باشد.

- اگر در دستور العمل ها مقدار وزني تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامي هم زده سپس مقدار مورد نياز را وزن و جدا مي کنيم، توجه کنيد که تخم مرغ باعث تغيير طعم شيريني مي شود بنابراين حتماً مقدار ذکر شده بايد مصرف شود.

- هر جا کلمه تخم مرغ به تنهايي ذکر شد منظور يک تخم مرغ کامل است.

نکاتي در خصوص تهيه کيک و تزيين آن :

1- هميشه دستور کيکي يا شيريني را که تصميم داريم بپزيم از اول تا آخر کاملا ميخوانيم ،مطمئن شويم که تمام مواد لازم را دراختيار داريم .

2- هيچگاه سعي نکنيم که مواد ديگري راجايگزين بعضي از مواد کنيم .

3- تمام مواد را يک ساعت قبل از پخت در آشپزخانه گذاشته تا همه ي مواد هم دما شوند .

4- مواد را به دقت وزن کنيد .

5- حدود يک ربع قبل از پخت فر شیرینی پزی را روشن کنيم .

6- هيچگاه در ماشین آلات پخت شیرینی را قبل از اينکه سه چهارم زمان پخت سپري شده باشد باز نکنيم چون پف کيک مي خوابد .

7- يک کيک وقتي کاملا پخته است که به اندازه ي کافي پف کرده باشد و روي ان طلايي شده باشد و کيک تا حدودي از دور قالب فاصله گرفته باشد.

 

دیگر مقالات گروه صنعتی فر ممتاز شریفی اصلی

ریزه کاری های پخت شیرینی
علل پهن شدن شیرینی روی دیس فر
علل خشک شدن شیرینی پس از پخت

آدرس در نقشه

ارتباط با ما

  • اصفهان - خیابان امام خمینی - جنب کارخانه ریسندگی فلاح - خیابان 12 بهمن - جنب پارس خاموت
  • 031-33869256 - 031-33869257
  • 09131183222
  • info[at]fermomtaz.com
  • شنبه الی چهارشنبه 8:00 صبح الی 17:00 عصر
    پنجشنبه 8:00 صبح الی 14:00 عصر

طراحی و اجرا: ارتباط گستران پویا