گروه صنعتی فر ممتاز شریفی اصلی بر خود لازم می داند، نکات ایمنی مورد نیاز را در رابطه با فر قنادی و ماشین آلات شیرینی پزی، به شما مشتریان عزیز اعلام دارد:

  • دستگاه حتما توسط فرد آموزش دیده روشن و خاموش گردد .
  • از تماس مستقیم آب بر روی سیستم برق و قرار دادن دستگاه در شیب آب جدا خودداری فرمائید .
  • از اتصال سیم ارت به دستگاه اطمینان داشته باشید .
  • زمان سرویس دهی برق اصلی دستگاه را از مدار خارج نمائید .
  • برق دستگاه تک فاز یا سه فاز حتما باید از کنتور مجزا گرفته شود .
  • از قرار گرفتن قفسه در محل مرکزی اطمینان داشته باشید .
  • گردش دینام ها حتما می بایست موافق با عقربه های ساعت باشد .
  • زمانی که دستگاه داغ می باشد از تماس مستقیم آب با شیشه ها جدا خودداری شود .
  • هواکش محیط می بایست حتما پشت دستگاه قرار گیرد و نیز برای تعدیل هوای محیط درون می بایست راه خروجی تعبیه شود .
  • جهت گردش فن و گردونه به سمت راست میباشد .
  • زیر صفحه گردان می بایست هر هفته یک بار تمیز و گریس کاری شود .
  • با قطع شدن برق شهری دستگاه را دوباره استارت نمائید .
  • دیس ها در هر ردیف قفسه به طور یکنواخت قرار گیرد .
  • برای دستگاه با برق سه فاز در صورتی که رله پشت دستگاه قطع گردید می بایست تک و یا دوفاز شدن دستگاه را بازدید نمائید.
  • در صورت امکان دستگاه 2 سانت با سطح زمین فاصله و 1 سانت نیز شیب داشته باشد.
  • سطح زیر دستگاه حتی الامکان از موزائیک پوشیده شود .
  • راه خروجی کوره از لوله شماره 15 و کمتر از آن بسته نشود و برای خروج هوا بر روی پشت بام حتما H بسته شود .

آدرس در نقشه

ارتباط با ما

  • اصفهان - خیابان امام خمینی - جنب کارخانه ریسندگی فلاح - خیابان 12 بهمن - جنب پارس خاموت
  • 031-33869256 - 031-33869257
  • 09131183222
  • info[at]fermomtaz.com
  • شنبه الی چهارشنبه 8:00 صبح الی 17:00 عصر
    پنجشنبه 8:00 صبح الی 14:00 عصر

طراحی و اجرا: ارتباط گستران پویا